Telefoon en Computerhulp is ontstaan door de vele mensen die mijn hulp vroegen bij computerproblemen. Daarmee heb ik inmiddels jaren aan ervaring opgedaan met het oplossen van de meest uiteenlopende problemen.
Dat is dus de kern van dit bedrijf, hetgeen waar we ècht goed in zijn. Lees daarover hier meer.

Je kunt bij Telefoon en Computerhulp terecht voor al je computerproblemen. Ik kom aan huis om te helpen bij problemen maar als je weinig tijd hebt kun je je computer ook bij mij afgeven.

Ook ervaren veel mensen problemen met het internet thuis. Met name slecht bereik met WiFi. Dat wordt vaak veroorzaakt doordat men meestal alleen het door de provider geleverde modem heeft staan en daarmee verwacht het hele huis van stabiele en snelle WiFi te kunnen voorzien.
Echter valt dat vaak erg tegen. Daarom bieden wij ook de service om je te helpen bij het aanschaffen en installeren van betere apparatuur om ervoor te zorgen dat je WiFi bereik optimaal is!

We raden de juiste producten aan. Die kunt u zelf bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Als het product is aangekomen komen we weer langs om het voor u aan te sluiten en te installeren. Wij rekenen dus geen winst over de producten en rekenen alleen de tijd die het adviseren en installeren in beslag neemt.

 

×

Maak een afspraak en we nemen contact met je op.