Mijn naam is Tim Haver.

Ik ben 21 jaar geleden geboren in Wijk bij Duurstede, waar ik nog steeds woon.
Naast mijn opleiding HBO Elektrotechniek run ik mijn eigen bedrijf Telefoon en Computerhulp.

Ik ben al vanaf ik klein was geïnteresseerd in elektronica. Altijd de nieuwste telefoon willen hebben, dan weer een computer uit elkaar halen en ga zo maar door.

student aan huis

Het viel op dat ik veel vragen kreeg van mensen om me heen. Op school van medeleerlingen en leraren maar ook thuis van vrienden en familie.
Ik loste al hun problemen op. Soms was iets met een klik klaar maar ook heb ik vaak goed moeten zoeken hoe iets in elkaar zat. Daardoor heb ik heel veel geleerd. Niet alleen bekende oplossingen maar ook het gericht zoeken naar de oorzaak. Daarnaast krijg ik tijdens mijn opleiding veel te maken met computers en netwerken waardoor mijn kennisgebied enorm verbreed is.

Altijd al heb ik de ambitie gehad om een eigen bedrijf te starten. Wat kan je beter doen dan iets wat je leuk vind en in je vrije tijd al heel veel voor mensen doet?
Zo is, begin 2017, Telefoon en Computerhulp ontstaan.

De tarieven hou ik bewust erg laag. Dat wil ik omdat ik weet hoe veel mensen behoefte hebben aan een oplossing, maar de meeste technische mensen de hoofdprijs vragen omdat er weinig hulp beschikbaar is.
Dat kan ook omdat ik dit bedrijf run naast mijn studie. Ik hoef er dus niet van te kunnen leven en ook hoef ik geen winkelpand te huren omdat ik aan huis kom of van huis uit werk. Die winst, daar moet de klant van profiteren!

Ik hoop snel bij u langs te mogen komen!

Tim

×

Maak een afspraak en we nemen contact met je op.

Vanaf februari ben ik full-time aan het afstuderen. Dat duurt minimaal tot eind juni 2020. In die periode neem ik geen nieuwe klanten aan.
+