Op sommige services zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Internetproblemen

Bij internetproblemen helpen we je graag. Internetproblemen zijn voor veel mensen lastig omdat de problemen door veel verschillende oorzaken kan ontstaan.
Dat betekent ook dat de oorzaak soms niet te achterhalen of op te lossen is. Bijvoorbeeld als er in de omgeving veel WiFi netwerken van anderen zijn die storen met jou netwerk.
We kunnen dus geen garantie geven dat internetproblemen altijd op te lossen zijn. We hanteren dan ook geen no cure no pay regeling.

Verkoop refurbished apparaten

Het gekochte apparaat en accessoires blijven eigendom van Telefoon en Computerhulp tot het volledige aankoopbedrag is voldaan.
De garantievoorwaarden die op deze apparaten van toepassing zijn staan hier.

Reparaties

Telefoon en Computerhulp repareert Windows PC’s, Windows laptops en smartphones van de merken Apple en Samsung.
Vooraf aan elke reparatie dien je een back-up te maken van je apparaat. Mocht je apparaat dan niet gerepareerd kunnen worden of onverhoopt verder beschadigd raken, dan ben je je gegevens niet kwijt.
Ook worden verschillende apparaten door de fabrikant ‘waterdicht’ geleverd. Wij doen ons best de eventuele waterdichtheid van je apparaat zo goed mogelijk te herstellen maar we geven hier geen garantie op. Ga er dus vanuit dat je toestel na reparatie niet meer waterdicht is.
Sommige apparaten van Apple beschikken over TouchID of FaceID functionaliteit. Deze functie wordt beveiligd doordat de vingerafdrukscanner of gezichtsscanner aan het moederbord gekoppeld is met een code. Alleen Apple kan een nieuwe scanner koppelen.
Daarom geeft Telefoon en Computerhulp geen garantie op het in werking blijven van deze functionaliteit na reparatie.

×

Maak een afspraak en we nemen contact met je op.

I.v.m. vakantie is Telefoon en Computerhulp tot 1 september niet beschikbaar.
+